(video) Toyota Highlander facelift s-a ales cu prestigioasa distincţie Top Safety Pick+

Modelul Toyota Highlander, care a suferit anul trecut un facelift, a devenit al 10-lea automobil al producătorului japonez care a primit distincţia prestigioasă Top Safety Pick+.

Autoritatea americană Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) au evaluat la cel mai înalt nivel sistemele electronice de asistenţă pe care le are modelul, în particular fiind menţionate: sistemul de evitare a coliziunilor frontale cu posibilitatea detectării pietonilor, cel de urmărire a benzii de rulare şi cel de comutare automată a fazelor luminii, toate fiind disponibile chiar şi în versiunea de bază a maşinii.

De regulă, la majoritatea modelelor de automobile produse de alte companii, un asemenea set de sisteme de siguranţă nu sunt oferite printre dotările de bază, fiind disponibile doar contra plată opţional.

Vezi şi: (video) O Toyota Land Cruiser produsă în anii 80 şi modernizată în prezent a trecut cu brio crash-testele

Toyota nu a montat pe Highlander versiuni învechite ale sistemelor pentru ca să economisească. Experţii IIHS dau asigurări că acestea au fost îmbunătăţite comparativ cu ceea ce se putea găsea pe generaţia precedentă.

Maşina de teren a acumulat rezultate excelente în urma serie de crash teste efectuate.

Vezi mai multe detalii despre model: (foto) Toyota Highlander facelift primeşte o transmisie automată cu opt trepte

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/