Cazul Jurnal TV: Un blogger a publicat documente care atestă datoria către SkyTower

Postul de televiziune Jurnal TV a anunțat că din 16 ianuarie își schimbă grila de emisie renunțând la o bună parte din programele sale.

Decizia vine, notează managementul instituției, în urma unei solicitări din partea administratorului clădirii de a elibera locația. Drept motiv este invocată existența unei datorii la plata chiriei. Managerul Jurnal TV susține că aceasta a fost stinsă deja.

Pe de altă parte pe Internet au apărut documente care atestă o datorie de aproape 3 milioane de lei pe care ar avea-o trustul Jurnal TV față de proprietarii clădirii. Acestea au fost publicate de bloggerul Eugen Luchianiuc.

Deocamdată administrația Jurnal TV, dar nici Capital Estate nu a confirmat sau infirmitat veridicitatea acestor documente.

Menționăm că Jurnal TV a renunțat la emisiunile de divertisment, știrile și emisiunile de analiză politică rămân în grila postului de televiziune.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.