(video) Viral! Mai multe vedete au cântat piesa „I Will Survive” înaintea învestirii lui Donald Trump

untitled-design-8
Foto: mediafax.ro

Emma Stone, Natalie Portman, Amy Adams, Matthew McConaughey şi alte celebrităţi de la Hollywood au înregistrat o nouă versiune a piesei 1I Will Survive”, interpretată în original de Gloria Gaynor, înainte de ceremonia de învestire a lui Donald Trump, informează Huffington Post, citat de Mediafax .

Compilaţia video cu cei mai în vogă actori ai momentului, aflaţi în cursa pentru Premiile Oscar 2017, în care aceştia interpretează piesa „I Will Survive” evocă spiritul în care celebrităţile de la Hollywood îl întâmpină pe preşedintele ales al Statelor Unite ale Americii.

Emma Stone, Natalie Portman, Amy Adams, Ruth Negga, Chris Pine, Taraji P. Henson, Matthew McConaughey, Mahershala Ali, Hailee Steinfeld, Dev Patel şi alţii au înregistrat o nouă versiune a piesei „I Will Survive”, interpretată în original de Gloria Gaynor, înainte de ceremonia de învestire a lui Donald Trump, ce se va desfăşura pe 20 ianuarie.

”Este antidotul la deziluzia pe care alegerea lui Trump a generat-o la Hollywood. Multe celebrităţi s-au declarat în favoarea lui Hillary Clinton în ultimul an. Mulţi dintre aceştia se regăsesc în postările neprietenoase ale lui Trump de pe Twitter”, au declarat vedetele pentru W Magazine.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente