Un român, peste Messi și Ronaldo; A fost desemnat fotbalistul lunii decembrie în Spania

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Atacantul echipei Deportivo La Coruna, Florin Andone, a fost desemnat, vineri, jucătorul lunii decembrie în campionatul spaniol, devansându-i pe Lionel Messi (FC Barcelona) şi Vitolo (FC Sevilla), informează site-ul oficial al grupării galiciene.

Florin Andone a reușit trei goluri și o pasă decisivă în decembrie pentru La Coruna, formație la care joacă din vara anului trecut. În total, internaționalul român are șase goluri în campionat pentru echipa din Galicia.

„Este o onoare să primesc acest premiu şi trebuie să le mulţumesc tuturor colegilor mei, fără ei nu aş fi putut câştiga. Am încredere în mine, sunt o persoană care munceşte mult, care îşi doreşte mai mult şi care dă totul pe teren”, a declarat Andone.

Andone a primit o distincție similară când era la Cordoba, în al doilea eșalon al fotbalului spaniol, dar recunoaște că sunt diferențe între cele două divizii.

„În LaLiga Santander sunt cei mai buni jucători din lume, nivelul este foarte ridicat, exigența este maximă și trebuie să ții cont de cele mai mici detalii ca să obții cele trei puncte, ca să faci meciuri bune, iar la nivel individual să progresezi în fiecare zi”, a spus el.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...