Comunitatea „Adoptă un Vot” își dă întâlnire la Veneția și te invită la un Offline

ponte_rialto_venezia
Foto: safaritaly.com

Comunitatea „Adoptă un vot” organizează un Offline care se va desfășura în Veneția-Mestre, și care va avea loc în perioada 17-19 martie 2017. Scopul acestui eveniment este de a crea o ocazie pentru a discuta despre realizările și provocările cu care se confruntă membrii comunității atât peste hotare cât și în țară, dar și pentru a genera soluții comune și concrete pentru problemele identificate.

Subiectele principale care vor fi abordate țin de organizarea alegerilor peste hotare, realizarea proiectelor sociale, economice, educaționale și de caritate în Republica Moldova, dar și alte aspecte specifice diasporei.

Le eveniment sunt invitate să participe atât persoanele din diaspora, cât și cei de acasă. Acesta este un eveniment autofinanțat, de aceea fiecare participant e responsabil de propria călătorie și cazare. Taxa de participare este de 50 de euro (include chiria sălii, două pauze de cafea și un prânz). Persoanele interesate sunt invitate să se înregistreze aici. Data limită de aplicare: 9 februarie 2017.

Comunitatea Adoptă un Vot s-a născut în preajma alegerilor prezidențiale ca o necesitate de mobilizare a cetățenilor moldoveni de peste hotare la vot. Grupul a fost punctul de pornire pentru Dosarul Diasporei, dar și pentru alte proiecte sociale și de caritate. În prezent comunitatea numără aproape 98 de mii de membri.

unnamed

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente