UE este dispusă să susțină demersul reformator al Procuraturii, cu anumite condiții

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Şeful Delegaţiei Uniunii Europene dă asigurări că Uniunii Europene este disponibilă să susţină eforturile Procuraturii Generale, urmând a defini în comun o gamă de măsuri şi o strategie clară a viitoarelor activităţi.

Pirkka Tapiola a vizitat Procuratura Generală, unde a avut o întrevedere cu Procurorul General, Eduard Harunjen.

Ambasadorul Pirkka Tapiola l-a felicitat pe dl Eduard Harunjen cu ocazia numirii în funcţia de Procuror General şi i-a urat succes în exercitarea mandatului său, exprimându-şi certitudinea că stadiul actual al relaţiilor bilaterale va fi dezvoltat, asigurînd disponibilitatea Uniunii Europene de a sprijini instituţia.

Pirkka Tapiola a ţinut să menționeze Delegaţia Uniunii Europene este disponibilă să susţină eforturile Procuraturii Generale, urmând a defini în comun o gamă de măsuri şi o strategie clară a viitoarelor activităţi în vederea perseverării pe calea modernizării instituţionale.

Părţile au convenit asupra menţinerii unui dialog constant privind acţiunile ce urmează a fi implementate şi a modalităţii prin care Uniunea Europeană va susţine şi pe viitor realizarea reformei justiţiei şi în special, a Procuraturii Republicii Moldova.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...