180 de pasageri blocați toată noaptea într-un tren din cauza furtunii în Franța

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Aproximativ 180 de pasageri ai unui tren care venea de la Bruxelles au rămas blocați ore întregi în noapte de joi spre vineri din cauza furtunii care a afectat nordul Franței, conform companiei feroviare.

Unul dintre responsabilii Thalys, Bertrand Camus, a anunțat că toți călătorii se află „pe drum spre Paris cu TGV-ul”. Aceștia urmau să ajungă în jurul orei 8.30 în Capitala Franței, cu zece ore întârziere față de momentul prevăzut, după o călătorie care a fost marcată de două incidente, informează Agerpres.

Trenul plecase de la Bruxelles în jurul orei locale 19.00, în direcția Paris, dar o problemă de alimentare cu electricitate i-a obligat pe mecanicii de tren să îl mute pe o rută alternativă. Trenul s-a confruntat cu un al doilea incident legat de furtună, din cauza unui copac care a deteriorat pantografele.

Pasagerilor blocați le-au fost furnizate pături, băuturi calde și alimente de către pompieri, iar compania feroviară se va ocupa de rambursarea biletului și va oferi pasagerilor călătorii gratuite. Jumătate din partea de nord a Franței a fost afectată în noaptea de joi spre vineri de o furtună extrem de puternică.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...