Topul celor mai populare nume de copii din Europa

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Oamenii care își câștigă exsitența gândindu-se la nume pentru copii, sunt foare norocoși. Acum ei se gândesc care o să fie cele mai populare nume în acest an, confirmă cea care a creeat site-ul babynamewizard.com, Laura Wattenberg.

Într-un interviu ea a declarat că în SUA, cele mai populare nume de anul trecut au avut de obicei între cinci și șase litere. Părinții au ales nume precum: Ava, Ivy, Luna, Kai li Leo.

Așa cum unii părinți preferă să nu se complice cu un nume foarte lung, alții preferă Sebastian, Theodore, Valentina sau Gabriella. De asemenea, oamenii mai aleg nume din cărțile pe care le citesc, se inspiră din numele vedetelor, sau chiar filtre de instagram. Numele băieților sunt la fel de amuzante, precum Ace, Blaze, Stryker, sau Titan.

În Marea Britanie, numele cele mai populare alese de părinți pentru băieți sunt: Oliver, Jack și Harry, iar pentru fete Amelia, urmată de Olivia și Emily.

În Germania s-a observat o schimbare, pentru că părinții nu mai aleg numele tradiționale precum Wilhelm. Cel mai popular nume în Germania este Maximilian, prescurtat Max, pentru ocaziile neoficiale. Iar pentru fete, Mia, Emma și Hannah sunt cele mai folosite, potrivit euronews.com.

15977542_1390310500991178_7174009608863173552_n


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...