(VIDEO) Google adaugă posibilitatea comandării maşinilor Uber direct din Google Maps

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Google Maps face încă un pas de la o aplicaţie care doar afişează informaţii la una care oferă acţiuni pe baza informaţiilor. Alături de rezervările la restaurante sau hoteluri, disponibile în unele regiuni ale lumii, acum Google Maps va oferi utilizatorilor şi mijloacele necesare ajungerii la destinaţia dorită.

Astfel, utilizatorii care caută o destinaţie anume în Google Maps pot acum să-şi comande un Uber, direct din aplicaţie, pentru a ajunge la destinaţia dorită, scrie news.ro.

Comenzile se poate realiza integral din Google Maps, nefiind vorba de o simplă trimitere către aplicaţia Uber. Singura condiţie este logarea în Google Maps cu contul Uber pentru ca datele personale şi cardul să fie folosite pentru comenzi.

Noua facilitate face parte dintr-un plan mai mare al celor de la Google, care vor să ofere acces şi la alte servicii de ride sharing sau taximetrie alături de Uber. Acestea vor fi afişate în cadrul aplicaţiei în funcţie de disponibilitatea pe regiuni a fiecărui serviciu.

Noua opţiune este lansată la nivel global, dar implementarea se face treptat, ceea ce înseamnă că nu toţi utilizatorii vor avea acces dintr-o dată la aceasta.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...