De ziua Națională a Culturii ești invitat la lectura publică „Citim Eminescu!”

eminescu
Foto: nitech.ro

Cu ocazia Zilei Naționale a Culturii, marcăm 167 de ani de la nașterea Luceafărului Poeziei Românești Mihai Eminescu. Cu această ocazie, Biblioteca Municipală „B.P.Hașdeu” organizează pe 15 ianuarie cea de-a III-a ediție a inițiativei comunitare de lectură publică – „Citim Eminescu!”.

Chișinăuienii, dornici să participe la lectura publică-maraton pot să citească versuri sau pasaje din proză, să recite, să cânte versurile marelui Eminescu sau să asculte în interpretarea altora creații eminesciene. Prin această acțiune, personalități publice, oameni de cultură, tineri studioși, elevii, copiii de la grădinițe și simplii orășeni sunt invitați să încurajeze lectura acestui poet.

Biblioteca Municipală va asigura o atmosferă festivă, un fundal muzical eminescian și o amplă expoziție de carte și operă eminesciană în destule exemplare pentru cei care vor da curs pozitiv invitației de a participa la această inițiativa comunitară.

Evenimentul va avea loc la Filiala Centrul Academic Internațional Eminescu pe parcursul zilei de 15 ianuarie, de la orele 10.00 până la 16.00. Adresa: or. Chișinău, Bd. Dacia nr. 20.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente