Skoda a confirmat oficial apariţia lui Kodiaq RS

Conducerea companiei Skoda a decis să extindă direcţia de automobile sportive şi în scurt timp vor lansa pe piaţă versiunea de top a proaspătului Kodiaq – RS.

Decizia a fost confirmată într-un interviu pentru Evo de către şeful departamentului cercetări şi dezvoltări a mărcii Skoda, Christian Strube.

Până la acest interviu, unele surse au menţionat că un astfel de model ca Skoda Kodiaq RS există prin documentele oficiale ale companiei.

Informaţiile preliminare mai arată că maşina va putea accelera până la 100 de km/h în doar 6.5 secunde, ceea ce o va face cea mai rapidă din gamă.

Vezi şi: (video) Iată cum ar putea arăta Skoda Kodiaq RS şi varianta Skoda Kodiaq Monte Carlo

Şi cel mai probabil, Skoda Kodiaq RS va avea sub capotă un motor diesel de 2.0 litri. Puterea generată ar putea fi egală cu 240 CP şi 500 Nm. Tot cuplul va fi disponibil între 1.750-2.500 rpm.

Alte surse de peste hotare scriu că Skoda a ales să facă pasul pentru un motor diesel pentru ca şi acest model să corespundă normelor ecologice, acest aspect fiind unul foarte sever şi respectat întocmai.

Vezi şi: (foto) Skoda a revenit la ideea de a lansa în Europa versiunea în caroserie coupe a noului Kodiaq

Alte detalii despre Skoda Kodiaq RS nu se cunosc. Cel mai probabil, maşina de teren va avea o gardă la sol redusă, mecanisme de frânare mai puternice şi un kit exterior aerodinamic modificat.

Când va fi prezentat acest model nu se ştie, însă în primăvară la Salonul Auto de la Geneva vom vedea versiunea SportLine a lui Kodiaq.

Vezi şi: Skoda Kodiaq Sportline este programat pentru debut la Salonul Auto de la Geneva

Ce ţine de modelul Superb RS, planul de lansare a acestei maşini deocamdată se află în aşteptare.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/