Recomandări #diez: 15 evenimente la care să mergi vineri, 13 ianuarie

StockSnap_HBBADFVY65

Pentru o zi de vineri de neuitat și un An Nou pe stil vechi sărbătorit ca la carte, noi vă recomandăm câteva evenimente. Enjoy.

#1. Un cadou pentru fiecare!

1

Organizația Suflet2Suflet vă îndeamnă să facem împreună un act de caritate pentru familiile vulnerabile, copii cu dezabilități ș.a. Astfel, și-au propus ca pe Anul Nou e stil vechi să ofere emoții pozitive și zâmbete copiilor. Pagina de facebook a evenimentului vine cu mai multe informații.

 

#2. Recitindu-l pe Eminescu

2

Casa Limbii Române „Nichita Stănescu” vă invită la un eveniment dedicat Zilei Culturii Naționale cu genericul: „Recitindu-l pe Eminescu…”. Programul evenimentului include: concurs de eseuri, recital de poeze, cântece și romanțe pe versuri de Mihai Eminescu și Veronica Micle și expoziția tinerilor pictori de la Școala de Arte Plastice pentru Copii „A. Șciusev”.
Participă studenți, liceeni, profesori, scriitori. Locația evenmentului, dar și detalii suplimentare găsiți aici.

 

#3. Lecție gratis de engleză

3

Dacă vrei să studiezi engleza și ești în căutarea unui centru, atunci, ai ocazia să testezi unul dintre centre participând la o lecție gratis de limbă engleza. Vei avea posibilitatea să faci cunoştință cu metodele de predare dar şi cu profesorii. Mai multe informații pe pagina evenimentului.

 

#4. O istorie foarte simplă

4

Piesa „O istorie foarte simplă” este un spectacol despre relațiile interumane, despre stereotipuri, despre iubire. De ce e simplă istoria? Pentru că se iubesc doi tineri: ea-singura fiica a unui cuplu înstărit; el-orfan de mamă și cu un tată alcoolic. Dragostea le este, evident, interzisă-un soi de Romeo și Julieta contemporan. Istoria este, într-adevăr, foarte simplă, doar că mai apoi se complică, atunci când părinții află despre relația lor și despre…viitorul nepot. Detalii suplimentare găsiți aici.

 

#5. Săniuș Challenge!

5

Dacă în lista de dorințe pentru 2017 se regăsește și mersul cu sania, atunci acest eveniment este pentru tine. Așa că acceptă provocarea organizatorilor Săniuș Challenge: Lasă Facebook-ul și hai la Săniuș! Evenimetul va avea loc la cinci km de Chișinău. Biletul la eveniment, care costă 150 de lei, asigură: transport tur-retur, sanie-tub personală, teleferic ce va ridica vizitatorii pe pârtia de 350 m, rug la care se vor putea încălzi sau topi marshmallow servit cu ciocolată caldă. De asemenea pe loc veți găsi băuturile clasice a iernii izvarul, ceaiul și cafeaua. Mai multe despre eveniment găsiți pe diez.md

 

#6. Linguri și căni personalizate în stil Minion

6

Doritorii de a învăța cum să-și personalizeze lingurița în stil Minion sunt invitați la un workshop. Organizatorii menționează că materialele necesare sunt incluse în prețul biletului. Detalii suplimentare despre preț, unde va avea loc și cine sunt așteptați aici.

 

#7. Workshop Gratuit: Instrumentele Instagram Business

7

Cei care au o afacere sau vor să-și dezvolte una, sau sunt interesați de promovarea pe Instagram atunci sunt invitați să participe la acest workshop gratuit. Organizatorii promit vă participanții vor afla necesitatea unui Profil de afaceri pe Instagram, cum se face conversia contului personal la un Profil de afaceri și cum ne putem promova afacerea pe Instagram. Speaker va fi Lia Pogolșa, director iMarketing.md. Pentru concretizări accesați pagina evenimentului.

 

#8. Movie Night Talks

8

Generator Hub invită doritorii la „Movie Night Talks” cu Tony Sha. În seara de vineri se va viziona filmul „Lucy”. Tony Sha este un editor de film, care a renunțat la viața din San Francisco California și s-a mutat recent în Moldova. Evenimentul are intrare gratuită și ceai din partea casei,mai multe detalii aici.

 

#9. Felicidad Latina Dance Night @2nd Avenue

9

Felicidad Latina – Școala de Dansuri din Chișinău invită pasionații de dans la o seară cu muzică bună, oameni frumoși și prietenoși, mâncare gustoasă și băuturi pentru orice gust. Se va dansa: kizomba, salsa, bachata, zouk, son, cha cha cha, rumba și reggaeton. Intrarea este gratuită, se va achita doar ceea ce veți consuma. Accesați pagina evenimentului pentru informații suplimentare.

 

#10. New Year In Old Style with Gazetto!

10

Cafe Gazetto vă propune să petreceți ajunul Anului Nou pe stil vechi cu oameni frumoși alături și cu o atmosferă de sărbătoare. Atmosferă care va fi creată de cel mai romatic instrument muzical saxofonul și Dj Android, mai multe detalii aici.

 

#11. Stela Boțan and Piano (acoustic set)

11

Vineri seara la Uptown Cafe va avea loc un eveniment inedit. Stela Boțan, sub acompanimentul pianului nostru vintage ne va purta pe valurile muzicii frumoase, informații suplimentare pe pagina evenimentului.

 

#12. Friday with Vincent Jules Band

12

Întâlnim Anul Nou pe vechi pe Nou! Redescoperiți-vă hit-urile îndrăgite, detalii aici.

 

#13. Hip Ho Addict!

13

Hip Hop Addict e o tusă la care mulți vor sa ajungă, deoarece dj-ul este bun, pentru că bagă de pe platane și pentru că muzica e calitativă. Dj Bushea și-a început cariera muzicală în anul 2008. Preferințele sale muzicale sunt rap, reggae, break beat. A mixat prin majoritatea cluburilor din Chișinau dar și în întreaga Republica, având turnee alaturi de artiști autohtoni. Miss Dj Leroy -este un dj începător care este adiccted to hip hop, raggae & rnb.
Informații suplimentare despre eveniment găsiți aici.

 

#14. Party like Fresco

14

Party like FRESCO va fi o petrecere super-friendly, unde doritorii își pot face de cap și pot să chefuiască. Atmosfera va fi încinsă Dj Denix, iar mai multe detalii găsiți pe pagina evenimentului.

 

#15. Ivan Dorn (live concert)

15

Un al club de noapte vine cu un eveniment pentru a sărbători Anul Nou pe Vech, astfel doritrii de a asculta muzică live sunt invitați la o seară la clubul Drive. Ivan Dorn este un interpret renumit și progresits, astfel, el experimentează cu diferite stiluri muzica: house, pop, moderna, discoteca, funk. Este autorul și interpretul unor asemenea hit-uri , cum ar fi „Stytsamen”, „bigudiu” și „Northern Lights”. Pe pagina evenimentului găsiți informații suplimentare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente