Jurnal TV își schimbă grila de emisie și sediul: „Lupta cu sistemul oligarhic este inegală”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Postul de televiziune Jurnal TV va avea o grilă de emisie nouă începând de luni, 16 ianuarie, fiind păstrate doar câteva produse originale.

Conducerea postului de televiziune a anunțat joi, prin intermediul unui comunicat de presă, că este nevoit să-și părăsească actualul sediu și că este supus unor persecuții din partea „regimului oligarhic”.

„Cea mai recentă lovitură am primit-o de la proprietarul clădirii în care avem sediul timp de aproape şapte ani. Pe neprins de veste, dânsul a hotărât să rezilieze unilateral şi necondiţionat contractul de locaţiune, obligându-ne să părăsim sediul într-un termen de 35 de zile. Cine îşi imaginează cât de puţin cum funcţionează o televiziune ştie că este imposibil să respecţi un termen atât de restrâns. Anume pe acest fapt au şi mizat cei care stau în spatele acestei decizii”, se arată într-un comunicat al postului de televiziune.

Totodată, Jurnal TV acuză și monopolul de pe piața publicității, care ar „avea drept scop final îngenuncherea Jurnal TV şi lipsirea de orice mijloace financiare fără de care devine imposibilă funcţionarea unei televiziuni”.

„Având de ales între a sista definitiv funcţionarea Jurnal TV şi a găsi o modalitate de a fi şi în continuare alături de spectatorii noştri, am optat pentru o formulă nouă de televiziune a rezistenţei în faţa unui regim antipopular”, se mai menționează în comunicat.

Potrivit unor surse, postul de televiziune va scoate din grilă cea mai mare parte a programelor de divertisment, urmând să renunțe și la o mare parte din actualii angajați.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...