6 recomandări de evenimente pentru ziua de joi, 12 ianuarie

hollywood
Foto: Hollywood Reporter

Anul 2017 continuă în forță, evenimentele se înmulțesc chiar și în zile de joi. Iată lista noastră de recomandări pentru 12 ianuarie 2017. Distracție plăcută.

#1. Flashmob: Tăieței pentru Dodon! / Лапша для Президента!

Echipa PAS Youth are certitudinea că e mai bine ca președintele să fie ajutat de către cetățeni decât de corupți. Așadar, invităm toți doritorii să aducă în dar președintelui produsul preferat al acestuia – Tăieței (Macaroane). Sperăm că astfel să contribuim cu un prim PAS la deschiderea președintelui către integritate și corectitudine.
Considerăm că un președinte ales de popor este obligat să acționeze doar în interesul cetățeanului și să fie un model de integritate, onestitate și profesionalism. În acest sens, îi cerem lui Igor Dodon să declare public cheltuielile sale lunare și veniturile. Iar dacă are nevoie de sprijin financiar, să-l ceară de la noi, de la cetățeni.

La ora 15:00, la Reședința de Stat al Președintelui RM (Iorga 23), detalii pe #diez.

#2. Cum literatura (nu) păstrează patrimoniul arhitectural

Prezentarea este dedicată relației dintre literatură și spațiul urban pe exemplul unei zone a orașului Chișinău. Datorită prezenței în oraș, în anii 1820 ai sec. XIX, a poetului rus Aleksandr Pușkin, o serie de locuri legate de Pușkin în mod real sau închipuit au devenit locuri ale memoriei încă în veacul trecut. La ora 18:00, la Zpațiu, detalii în eveniment.

#3. Congresul II #orasulmeu – 2 ani de la lansare!

Alegerea noului coordonator al proiectului #OrasulMeu, la ora 18:00, la Palatul Feroviarilor, detalii pe Facebook.

#4. Human Experiment

Vizionare de film la ora 18:00, la American Language Center Buiucani, detalii în eveniment.

#5. Să fi fost totul o mare păcăleală? Lansare de carte

La ora 18:15, la Librăria din Centru, Alături de Iulian Fruntașu vor vorbi: Andrei Țurcanu,Lucia Țurcanu, Mircea V.Ciobanu. Sesiune de autografe. Preț promoțional. Detalii pe Facebook. 

#6. La la la Land la Cinema Patria

Scris şi regizat de Damien Chazelle, „La La Land” urmăreşte povestea Miei (Emma Stone), o actriţă aspirantă şi a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se zbat să atingă succesul într-un oraş în care prea multe vise şi inimi sunt frânte zi de zi. Plasat în Los Angeles-ul zilelor noastre, printre decoruri cuceritoare şi momente muzicale fascinante, filmul surprinde bucuriile, dar şi dezamăgirile cotidiene a doi tineri în încercarea lor de a-şi îndeplini visele. Detalii pe pagina oficială

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente