(GALERIE FOTO) Stewardesele care sunt aduse la muncă cu maşini de lux, primesc locuinţe gratuite şi au multe alte avantaje

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Emirates Airlines este una dintre cele mai luxoase companii aeriene din lume, dacă nu cea mai luxoasă. Aeronavele deosebite ale companiei oferă cocktail-baruri, scaune enorme, având singurul serviciu de duş cu spa din lume ce poate fi făcut în timpul zborului.

Emirates se mândreşte, de asemenea, cu recordul pentru cei mai mulţi pasageri pe un zbor regulat, programat cu noua lor bijuterie- un avion cu reacţie A380, cu 615 locuri, cel mai nou flotei sale de lux. Iar echipajul de însoţitori de zbor se ridică la aceleaşi standarde.

Clienţii ce îşi permit să zboare în asemenea condiţii sunt serviţi de însoţitori de zbor care sunt aleşi pe sprânceană recrutori globali Emirates. Aceştia intervievează circa 200.000 de candidaţi pe an din întreaga lume şi selectează un norocos din 5000 să lucreze pentru compania lor.

Jobul nu este simplu de obţinut, nici de realizat. Însoţitorii de zbor trebuie să lucreze din greu, şi, cel puţin pentru această companie aeriană, trebuie sa arate grozav în timp ce îşi fac munca. Există un program riguros de formare, cerinţa de a se muta la Dubai, în Emiratele Arabe Unite şi multe reglementări stricte care trebuie respectate.

În schimb, este aventura vieţii lor. Spre deosebire de echipajele altor companii aeriene, cei de la Emirates au câteva atuuri deosebite:

11. Locuinţe gratuite în Dubai

Apartamentele, ce se află în clădiri noi şi moderne, sunt complet mobilate şi includ gaz, apă şi electricitate. În general, au un coleg de apartament, dar beneficiază de propriul lor dormitor privat. În cazul în care o persoană trăieşte pe cont propriu, primeşte o sumă pentru locuinţă, pentru a o ajuta la plata casei pe care au ales-o.

10. Întotdeauna arată şi se simt bine

În timpul cursului de formare de şapte săptămâni de la Dubai, însoțitoarele de bord sunt instruite cu privire la modul de a aplica machiajul conform standardelor companiei, la produsele corecte de îngrijire a pielii, recomandate pentru rutina de îngrijire a pielii. De asemenea, le este recomandat să poarte chiar şi o mască de vitamina C în timpul perioadelor de repaus suprapuse, pentru a stimula celulele pielii şi a-şi păstra strălucirea.

9. Avantaje locale

Angajaţii Emirates Group primesc un card ce le dă dreptul la reduceri generoase pentru mese, cumpărături, hoteluri şi petrecere a timpului liber în Dubai şi restul U.A.E. Cardul FACE (însoţitor de zbor Clubul Emirates) oferă membrilor evenimente sociale şi sportive gratuite, plajă şi acces la o sală de gimnastică, precum şi produse alimentare şi băuturi din partea casei, la mai multe locaţii din Dubai.
03
8. Un stil de viaţă aerian

E nevoie de un anumit fel de persoană pentru a aprecia acest stil de viaţă, o persoană pentru care a călători este cel mai mare câştig al meseriei. Aceşti cetăţeni globali sunt „pe drum” aproximativ o jumătate de lună, astfel că au oportunitatea de a vedea toate cele patru colţuri ale globului. Un exemplu de registru lunar pentru un membru al echipajului Emirates este, după cum urmează: China, Germania, Italia, Pakistan, Elveţia, Austria, Iordania.

7. Prieteni din toată lumea

Emirates Airlines angajează persoane din 130 de ţări din întreaga lume şi face un mare efort pentru a crea o comunitate a angajaţilor în Dubai, unde aceştia pot socializa. Începătorii simt că pot avea sprijin, prieteni şi oameni cărora să se adreseze în cazul care au nevoie de ceva.

6. Un mediu de lucru select

Chiar dacă nu membrii echipajului sunt cei care se bucură de zbor, ei lucrează, totuşi, într-un avion de lux. Chiar şi partea retrasă a avionului, destinată echipajului pentru a se odihni, reprezintă un mediu şic.

06

5. Transport asigurat către/ de la muncă

Membrii echipajul sunt aşteptaţi la uşă de o maşină privată şi conduşi la locul de muncă sau spre casă. Cu siguranţă maşina este folosită pentru mai mulţi angajaţi, dar, chiar şi aşa, este un avantaj mare de care beneficiază membrii echipajului.

4. Un veritabil calendar de sarcină

Deşi sună puţin ciudat, în primii trei ani de muncă însoţitoarele de zbor trebuie să părăsească compania dacă rămân gravide. Asta pentru că Emirates investeşte circa 27.000 de dolari pentru a recruta şi instrui fiecare membru al echipajului. De asemenea, au foarte puţină muncă la sol pentru a oferi femeilor gravide şi nici nu le pot permite să zboare.

3. Un program de formare foarte dur

Membrii echipajului Emirates Airlines nu vor avea niciodată o zi nepregătită la locul de muncă, nici măcar în prima zi. În timpul cursului intensiv de şapte săptămâni din Dubai, elevii învaţă tot ce trebuie să ştie despre companie: aeronavă, procedurile de siguranţă, dar şi cursuri de uniforme şi machiaj. Programul riguros trebuie să cuprindă toate caracteristicile următoare şi mai mult: simulator de mişcare completă de zbor de toate tipurile de aeronave, primul ajutor, fitness şi nutriţie, stingerea incendiilor, toaletare, customer service, evacuări simulate într-o piscină reală (complet îmbrăcate), cumpărături duty-free şi fluenţă culturală. Bineînţeles, pe lângă servirea de produse alimentare şi role play. Şi toate acestea au loc într-o clădire care arată ca un avion.
09
2. Program flexibil

Compania pare a fi surprinzator de permisivă cu privire la destinaţiile dorite de angajaţi, atâta timp cât îşi fac treaba foarte bine. Deci, nu numai că aceşti oameni ajung în multe locuri din lume, ci pot şi să aleagă, în general, cursele pe care vor zbura. Cu acest tip de flexibilitate, vor putea vizita, în cel mai scurt timp, cele mai multe ţări de pe planetă.

1.Beneficiile extra-salariale

Şi, în sfârşit, un element de bază în orice loc de muncă – beneficiile extra. Înafară de diversele tipuri de asigurări şi casa deja mobilată despre care am vorbit deja, există mult mai multe. În primul rând, însoţitorii de zbor beneficiază de o plată lunară fixă în numerar, salariul de bază, care este duty-free. De asemenea, primesc minimum 30 de zile de concediu plătit anual, precum şi un bilet gratuit pe an în ţara lor de origine. Mai primesc (în plus faţă de cartela FACE) 50% reduceri la diverse restaurante locale şi cluburi de sănătate.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...