(FOTO şi VIDEO) Anti-smartphone: S-a inventat telefonul mobil care nu-ți permite decât să suni și să fii sunat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi tineri americani au conceput un telefon fără cameră foto, care nu se conectează la Internet şi de pe care nu poţi trimite SMS-uri. Light Phone e un aparat menit să fie folosit cât mai puţin, astfel încât utilizatorul să-şi trăiască viaţa cu adevărat. Îndeplineşte doar două funcţii: de pe el poţi suna şi poţi primi apeluri.

Light Phone, de mărimea unui card de credit şi mai subţire decât un telefon normal, încape perfect în buzunarul de la piept al unui tricou şi ar trebui să-l ajute pe utilizator să uite că are un telefon la el, din moment ce nu permite conectarea la reţele de socializare, arată Business Insider.

Conceput tocmai pentru a ajuta la vindecarea dependenţei de telefon mobil, gadgetul, extrem de simplu, este ideea a doi tineri: Joe Hollier şi Kai Tang. Joe a studiat artele, designul şi cinematografia, iar Kai designul produselor şi a călătorit 10 ani în jurul lumii.
Joe Hollier şi Kai Tang
Cei doi au pornit la drum cu dorinţa de a crea un telefon care să deconecteze utilizatorul de la lumea digitală şi să-l ajute să aprecieze tot ce e în jurul său. De aceea, Light Phone se vinde într-un album cu fotografii din natură, care să-i amintească cumpărătorului ce pierde dacă stă cu ochii în telefon.

„Am devenit speriaţi de plictiseală, de singurătate, de discuţiile cu noi înşine”, îşi explică iniţiativa fondatorii.

Light Phone, care nu se conectează la WiFi sau Bluetooth, costă 150 de dolari. Este produs la fabrica Foxconn din Yantai, China, unde sunt asamblate şi gadgeturile Apple.

Cei care vor un astfel de telefon, care e disponibil în doar două culori, alb şi negru, îl pot comanda de aici.

It’s not just a phone, it’s a way to experience life.

Un clip video postat de Your Phone Away From Phone✨ (@thelightphone) pe


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...