Actualitate

Câteva punctele de frontieră rămân închise

La fel, din cauza formării podurilor de gheață peste râul Nistru, punctele de trecere de tip debarcader ,,Soroca”, ,,Cosăuți” și ,,Vasilcău” rămân nefuncționale.

În ultimele 24 de ore, angajații Poliției de Frontieră au înregistrat 29 de persoane, care au încălcat legislația frontalieră și migrațională a R.Moldova

Potrivit Poliției de Frontieră, o persoană a prezentat documente falsificate, patru cetăţeni străini au încălcat regimul de şedere pe teritoriul Republicii Moldova, 23 de conducători auto au încălcat regulile de exploatare a vehiculelor, o persoană aflată în conflict cu legea a fost reținută, în urma informațiilor parvenite de la organele de ocrotire a normelor de drept naționale.

Un cetățean moldovean nu a avut acces de intrare în Federația Rusă. Din Uniunea Europeană și Federația Rusă au fost deportați câte un conațional.

Conform datelor statistice privind traversarea frontierei de stat, în punctele de trecere, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară, fluxul de persoane a constituit peste 37 mii traversări, iar cel de mijloace de transport a atins o valoare de peste 6 mii traversări.

Poliția de Frontieră îndeamnă participanții la traficul transfrontalier să prezinte atitudine conștiincioasă la situația creată și să se conformeze schimbărilor. Totodată, călătorii sunt îndemnați să nu plece la drum lung, mai ales dacă mijlocul de transport nu este echipat corespunzător și să țină cont și de îndrumările altor instituții de resort.

TIMPUL.MD (V.M.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *