(VIDEO) 10 noi seriale americane de urmărit în 2017

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Următorul val de seriale este pe drum și – indiferent dacă la anul vom urmări favoriții din 2016 sau dacă nu suntem fanii niciunei producții TV – vom face loc în programul nostru unora dintre titlurile expuse în continuare.

Emerald City, cu Ana Ularu: 6 ianuarie, NBC
S-ar putea să nu mergem în paşi de dans ca să-l vedem pe Oz, acest vrăjitor. Nu când e jucat de Vincent D’Onofrio.
Iar când te gândeşti că serialul va fi o abordare a lui Oz având mai multe în comun cu „Urzeala tronurilor” decât cu L. Frank Baum – am putea să uitam definitiv de Judy Garland, scrie publicația Empire.

Adria Arjona este Dorothy Gale în vârstă de douăzeci de ani, care, împreună cu un câine de poliție, se trezeşte prinsă „într-o țară mistică a tărâmurilor în competiție, războinici mortali, magie neagră și o luptă sângeroasă pentru supremație…”

Unde oare sunt pantofii rubinii? Tarsem Singh regizează toate cele zece episoade.

The Mick: 3 ianuarie, FOX
Kaitlin Olson este Mackenzie Murphy, o femeie care, în timp ce se confruntă cu faptul că soțul ei a fugit din SUA pentru a evita taxele federale, se trezeşte că devine tutorele copiilor surorii ei bogate…

A Series Of Unfortunate Events: 13 ianuarie, Netflix
De la romanele îndrăgite cu Lemony Snicket şi pornind de la lungmetrajul aproape uitat din 2004 se face serialul de opt episoade cu Neil Patrick Harris, Louis Hynes, Joan Cusack şi Malina Weissman.
[youtube link=”https://youtu.be/IMlkSMbYiAw” width=”590″ height=”315″]
Cărțile, treisprezece la număr, sunt cronica vieţii lui Violet, Klaus şi Sunny Baudelaire, care cad victime rudei care primește custodia lor (după moartea părinților într-un incendiu), Contele Olaf.

Scopul lui este să le fure moștenirea, iar pe parcursul poveștii, copiii descoperă o societate secretă cu care sunt conectaţi părinții lor și Olaf.

APB, din 6 feburarie, FOX
Justin Kirk este Gideon Reeves, un miliardar al tehnologiei, căruia i s-a oferit controlul asupra unui district de poliție din Chicago.

Agenda sa personală este să rezolve uciderea unui apropiat.
[youtube link=”https://youtu.be/bsbVnrOkcr8″ width=”590″ height=”315″]
Joacă Natalie Martinez, Caitlin Stasey și Ernie Hudson, iar producătorii sunt Trey Callaway, episodul pilot fiind regizat de Len Wiseman.

Taken, din 27 feburarie, NBC
Cine a fost Bryan Mills înainte ca oamenii să încerce să facă o afacere din răpirea familiei lui? Despre asta este acest prequel la filmele cu Liam Neeson.

Actorul Clive Standen (Vikings) preia rolul tânărului Mills.

Iron Fist, din 17 martie, Netflix
Serialul cu numărul patru după canonul Marvel (după „Daredevil”, „Jessica Jones” și „Luke Cage”) vine la Netflix cu Finn Jones în rolul principal ca Danny Rand.
[youtube link=”https://youtu.be/QCSPda7xQ3s” width=”590″ height=”315″]
Orfan în copilărie și dispărut timp de cincisprezece ani, el ajunge în New York City, încercând să pretindă afacerea de familie ca fiind a lui.

Neştiut de nimeni este că a fost crescut de călugării budiști și antrenat în „calea pumnului de fier”, care îi este foarte la îndemână când o nouă amenințare se ridică, nu doar împotriva lui, ci a întregului New York.
Producător este Scott Buck, care a supervizat primele sezoane Dexter.

The Blacklist: Redemption. Data premierei neanunţată, NBC
Poate că a încercat să-l omoare pe James Bond cu coapsele ei, dar următorul rol al lui Famke Janssen este mai cu picioarele pe pământ…
[youtube link=”https://youtu.be/Xg8qVtwzjb0″ width=”590″ height=”315″]
În acest spinoff al serialului „The Blacklist”, ea este Susan „Scottie” Hargrave, care conduce organizația de mercenari sub acoperire Grey Matters.

Sarcina ei și a „angajaților” ei este să-și asume problemele pe care guvernul nu poate să şi le asume. Din serialul original, apare Tom Keen (Ryan Eggold), care a descoperit că Hargrave este de fapt mama lui biologică.

The Good Fight. Data premierei neanunţată, feburarie, CBS
CBS încearcă să devină un jucător important cu acest spin-off al serialului „Soţia perfectă”. La un an după evenimentele din ultimul episod al serialului, economiile de-o viaţă ale Dianei Lockhart (Christine Baranski) au fost distruse de o înșelătorie financiară, obligând-o să demisioneze de la firma de avocatura Lockhart & Lee.

Aceeași înșelătorie a distrus reputația finei ei Maia (Rose Leslie).

Cele două se alătură lui Lucca Quinn (Cus Jumbo), la o altă firmă din Chicago. La fel ca originalul, spin-off-ul a fost creat de Robert King și Michelle King.

Imaginary Mary. Data premierei neanunţată, ABC
Există oameni cărora le este greu să se despartă de prietenii lor imaginari. Alice (Jenna Elfman), director executiv la o firmă de relații publice, a crezut cu siguranță că şi-a lăsat prietena ei imaginară, Mary, în copilărie.
[youtube link=”https://youtu.be/jEAtVzkH4qA” width=”590″ height=”315″]
Dar acum, Mary s-a întors, în toată frumuseţea ei generată pe computer, gata să o „ajute” să se descurce pe Alice, care se întâlneşte cu un tată singur a trei copii.

Shots Fired. Data premierei neanunţată, FOX
Titlul acestui serial este despre ce se întâmplă într-un oraș fictiv din Carolina de Nord, în urma unor împuşcături care pare să fi avut motive rasiale.
[youtube link=”https://youtu.be/SL5Sh484oO0″ width=”590″ height=”315″]
Distribuția acestui serial de zece episoade îi include pe Sanaa Lathan, Stephen James, Helen Hunt, Richard Dreyfuss, Stephen Moyer, Will Patton și Jill Hennessy.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...