Recomandări de evenimente pentru ziua de marți, 10 ianuarie

follow-your-dreams-5864cf31d8135__880
Foto: boredpanda.com

Ai ceva timp liber și nu știi ce să faci? Renunță să stai în fața calculatorului și alege unul dintre evenimentele ce vor avea loc marți, 10 ianuarie. Diez a selectat câteva evenimente care sperăm să îți fie utile și interesante.

#1. Film and English Discussion Club: Peaceful Warrior la American Language Center

1

Vrei să îți antrenezi abilitatea de a vorbi în limba engleză? Îți place să privești filme în limba engleză? Ai vrea să discuți mai mult în limba engleză? Acest eveniment este pentru tine, pentru că în cadrul lui vei vorbi în engleză dar și vei privi un film în engleză. Mai multe detalii citește pe pagina de Facebook a evenimentului.

#2. The Lucky Strike la Teatrul Mihai Eminescu

15123318_1031764770279663_1611436399949919040_o

Un om, legat de scaun și cu o cagulă pe cap, le spune bancuri torționarilor săi care așteaptă de la șef, din Chicago, permisiunea de a intra în acţiune sau, pe scurt, a-i face felul. Între bancuri -doar-doar o trece timpul – se deapănă amintiri evocând boss-ul care le este ca un tată-mentor adulat. Mai multe detalii citește pe pagina teatrului.

#3. Lecție gratuită de limbă engleză 

eitopi.com
eitopi.com

Încetați să învățați, începeți să vorbiți! Veniți la lecția introductivă și după ea deja veți vorbi engleza în volumul studiat, chiar dacă până acum nu ați învățat limba engleză niciodată! Mai multe detalii citiți AICI.

#4. Assassin’s Creed: Codul Asasinului 3D la Patria

Photo Credit: Youtube
Photo Credit: Youtube

Marcat de tragedie la o vârstă fragedă, Cal Lynch (Michael Fassbender) este un condamnat la pedeapsa capitală, care primește o neașteptată șansă de a trăi datorită activităților misterioase ale Abstergo Industries. Printr-o tehnologie revoluționară care deblochează amintirile genetice din ADN-ul său, Cal este trimis înapoi în timp, în Spania secolului al XV-lea. Acolo, el trăiește experiențele rudei sale îndepărtate, Aguilar de Nerha, un membru al unei societăți secrete denumită Asasinii, care luptă pentru protejarea liberului arbitru de Cavalerii Templieri avizi de putere. Transformat de trecut, Cal începe să dobândească capacitățile fizice și cunoștințele necesare pentru a demola organizația opresivă a Cavalerilor Templieri în prezent. Detalii despre ora proiecției puteți afla de pe site-ul cinematografului.

#5. Passengers: Pasagerii 3D la Patria

Photo Credit: passengersmovie.com
Photo Credit: passengersmovie.com

În timpul unei călătorii obişnuite prin spaţiu, către o nouă galaxie, doi pasageri, aflaţi într-o stare indusă de somn, se trezesc cu 90 de ani mai devreme decât trebuia, atunci când nava lor se defectează. Acum, Jim (Chris Pratt) şi Aurora (Jennifer Lawrence) îşi dau seama că va trebui să trăiască tot restul vieţii la bordul navei, care, ce e drept, le asigură condiţiile cele mai bune de trai. Ei încep să se simtă atraşi unul de celălalt şi apoi să se îndrăgostească, până când descoperă că nava se află în mare pericol. Vieţile a 5000 de pasageri adormiţi se află în mâinile lor. Numai Jim şi Aurora îi vor putea salva. Detalii despre ora proiecției puteți afla de pe site-ul cinematografului.

#6. Rogue One: O poveste Star Wars 3D la Patria

Photo Credit: comingsoon.net
Photo Credit: comingsoon.net

Jyn Erso, o mercenară a Rebeliunii, este pe punctul de a primi cea mai mare provocare din viața ei, când Mon Mothma o va trimite să fure planurile din Death Star. Cu ajutorul Rebelilor, un maestru spadasin și forțele non-aliate, Jyn va realiza că a intrat în ceva mult mai greu decât credea la începutul misiunii. Filmul ne va arăta o nouă parte a francizei Războiul Stelelor în același univers, dar văzut din altă perspectivă decât cea cu care ne-am obișnuit până acum. Detalii despre ora proiecției puteți afla de pe site-ul cinematografului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente