PL râde de Șalaru: „Cererea lui de demisie poate fi examinată de conducerea Facebook”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Liberalii tratează cu umor anunțul de demisie a lui Anatol Șalaru din calitatea de membru al partidului.

„Renunţarea la calitatea de membru se face în baza depunerii unei cereri, în formă scrisă, care împreună cu legitimația de membru se depun către organizaţia primară din care face parte membrul, pentru a fi scos de la evidență. La sediul Organizației Teritoriale Buiucani a Partidului Liberal, nu a fost depusă nici o cerere din partea lui Anatol Șalaru. Acesta a hotărât să ”demisioneze”, pe Facebook, acolo unde a ”trudit” în ultimile luni. Așadar, ”cererea de demisie” a lui Anatol Șalaru poate fi examinată de conducerea Facebook”, se arată într-un comunicat remis de PL.

Fostul ministru Anatol Șalaru, demis printr-un decret semnat de președintele Igor Dodon, a anunțat astăzi că a demisionat din calitatea de membru al PL. La scurt timp, după anunțul acestuia liderul PL Mihai Ghimpu a venit cu o reacție.

Șeful liberalilor a postat pe o rețea de socializare un mesaj video a lui Anatol Șalaru, după ce „grupul Hadarcă” a părăsit PL și a format în urmă cu câțiva ani PLR, însoțit de mesajul „gura păcătosului adevăr vorbește”.

„Îmi pare rău pentru domnul Ion Hadarcă, pentru o carieră de succes pe care a avut-o până acuma, este încununată cu o trădare. El nu a trădat numai Partidul Liberal sau pe Mihai Ghimpu, el a trădat idealurile pentru care a luptat toată viața”, spunea atunci Șalaru în mesajul postat de Ghimpu.

Amintim că Șalar și-a dat, la 17 decembrie 2016, demisia din funcția de prim-vicepreședinte al Partidului Liberal, sfătuindu-l totodată și pe liderul PL, Mihai Ghimpu, să demisioneze, după ce la 12 decembrie Biroul Politic al Partidului Liberal i-a retras susținerea acestuia, în urma divergențelor care au apărut între acesta și președintele formațiunii, Mihai Ghimpu.

Ulterior, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat, pe 27 decembrie, un decret prin care l-a demis pe ministrul Apărării, Anatol Șalaru, la solicitarea liderului PL Mihai Ghimpu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...