(foto/video) Detroit 2017: Premieră mondială – Noua generaţie Chevrolet Traverse

La Salonul Auto de la Detroit a fost prezentată noua generaţie a crossoverului Chevrolet Traverse.

https://youtu.be/xmyERG_QOxA

Noul SUV este mai lung decât predecesorul său. Acum acest indicator constituie 5.189 mm, cu 16 mm mai mult. Lăţimea noului Traverse este egală cu 1.996 mm (+3 mm), iar înălţimea – 1.795 mm (+2 mm). Ampatamentul a crescut şi el cu alţi 50 de mm, până la 3.071 mm.

[sciba leftsrc=”https://media.autoblog.md/2017/01/z8t_KM7PJf8.jpg” leftlabel=”A fost ” rightsrc=”https://media.autoblog.md/2017/01/2018-Chevrolet-Traverse-010-kopiya.jpg” rightlabel=”Acum este” mode=”horizontal” width=””]

Maşina de teren s-a ales cu noi blocuri optice făcute pe bază de LED-uri, alt tip de faruri anti ceaţă, o nouă grilă a radiatorului şi bare de protecţie. Spatele maşinii se aseamănă cu cel văzut pe modelul Ford Explorer.

Viitorii clienţi vor putea opta pentru o nouă versiune a SUV-ului, numită RS şi care se deosebeşte printr-o grilă a radiatorului de culoare neagră, blocuri optice umbrite şi jante de 20 de inci.

Cât priveşte habitaclul modelului, aici totul este nou. Lista de dotări include şi un nou sistem multimedia cu ecran tactil de 7 sau 8 inci, care se poate deschide în sus pentru a oferi acces la un compartiment secret.

[sciba leftsrc=”https://media.autoblog.md/2017/01/chevrolet_traverse_ltz_19.jpg” leftlabel=”A fost” rightsrc=”https://media.autoblog.md/2017/01/Chevrolet-Traverse-2018_11.jpg” rightlabel=”Acum este” mode=”horizontal” width=””]

Chevrolet Traverse în continuare va fi oferit cu şapte sau opt locuri. Compania Chevrolet consideră că modelul are cel mai mare spaţiu pentru picioarele pasagerilor de pe al treilea rând de scaune din segment – 856 mm.

În SUA maşina va avea sub capotă un V6 pe benzină de 3.6 litri (305 CP) sau un motor turbo V6 de 2.0 litri (255 CP). Ambele unităţi sunt cuplate la o transmisie automată cu nouă trepte, iar tracţiunea poate fi atât una pe puntea din faţă, cât şi una integrală.

Arsenalul de dotări al noului Chevrolet Traverse este compus din: sistem de avertizare în cazul unor coliziuni frontale, sistem de menţinere a maşinii pe bandă, sistem de frânare automată cu posibilitatea de a detecta pietonii, sistem de supraveghere video la 360 de grade, sistem de reîncărcare a telefoanelor mobile prin inducţie electromagnetică, etc. Sistemul multimedia suportă interfeţele Apple CarPlay şi Android Auto, şi mai oferă un punct de acces Wi-Fi.

Vânzările modelului vor începe în SUA în vara acestui an. Modelul este disponibil şi în unele ţări europene/CSI.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/