(VIDEO) TOP Box-Office: Cinci cele mai urmărite filme în weekend

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Filmul ”Rogue One: O poveste Star Wars/ Rogue One: A Star Wars Story”, primul lungmetraj independent desprins din franciza ”Războiul stelelor”, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american pentru al patrulea weekend consecutiv, cu încasări de 21,9 milioane de dolari, potrivit site-ului boxofficemojo.com.

Acest prim episod inspirat de saga intergalactică — din care lipsesc legendarele personaje Luke Skywalker, Han Solo și Prințesa Leia — prezintă misiunea unui comando al Rebeliunii pentru a recupera planurile Stelei Morții (Death Star), arma de distrugere a Imperiului. Povestea se plasează înainte de primul episod lansat în 1977, „Star Wars: A New Hope”.

Direct pe poziția a 2-a a intrat în top drama „Hidden Figures”, care are și 2 nominalizări la Globul de Aur. Drama ce are la bază cartea lui Margot Lee Shetterly, Hidden Figures: The American Dream and the Untold Story of the Black Women Mathematicians Who Helped Win the Space Race, este despre nave şi astronauţi la fel de mult pe cât este despre ambiţie, emoţie şi distribuţia nediscriminatorie a inteligenţei. Producția a acumulat 21,8 milioane de dolari în weeend.

Pe locul 3 se poziționează filmul de animație „Sing” care în acest weekend a avut încasări de 19,5 milioane de dolari, peste 213 milioane de la lansare. Într-o lume locuită de animale cu comportament umane, un koala organizator de spectacole lansează un concurs de canto pentru a salva teatrul său. Toți actorii care și-au împrumutat vocea pentru această producție a studioului Illumination-Universal cântă, inclusiv Matthew McConaughey, alături de Scarlett Johansson și Reese Witherspoon.

„Underworld: Blood Wars” („Lumea de dincolo – Războaie sângeroase”), a intrat pe poziția a 4-a, cu 13 milioane de dolari încasări. „Lumea de dincolo – Războaie sângeroase”, cel mai recent film din franciza de mare succes, ne-o prezintă pe Selena, o femeie-vampir războinică (Kate Beckinsale) încercând să respingă atacurile feroce ale clanului Lycanilor şi ale facţiunii vampirilor care au trădat-o. Ajutată doar de David (Theo James) şi de tatăl acestuia, Thomas (Charles Dance), ea trebuie să pună capăt războiului nesfârşit dintre Lycani şi Vampiri, chiar dacă aceasta i-ar cere sacrificiul suprem.

„La La Land”, marele câștigător de la „Globul de Aur”, cu 7 premii adunate, un record în istoria concursului, a intrat pe locul 5, cu 10 milioane de dolari încasări. Totuși, musicalul romantic a fost rulat în mai puține cinematografe decât celelalte producții din top.

„La La Land”, un musical romantic despre o actriță care încearcă să facă carieră și un pianist de jazz care se luptă să reușească la Hollywood, a plecat cu Globuri de Aur pentru interpretare pentru starurile Ryan Gosling și Emma Stone, cu premiile pentru scenariu și regie obținute de Damien Chazelle, dar și cu premii pentru coloana sonoră și cel mai bun cântec original.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...