Un bărbat a scăpat ca prin minune din atacul armat de la Fort Lauderdale: Criminalul a vrut să-l împuşte, dar glonţul s-a oprit în laptop

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat a scăpat cu viaţă ca prin minune. Putea fi străpuns în spate de un glonţ, atunci când atacatorul de pe aeroportul Fort Lauderdale a deschis focul şi a început să împuşte oameni la întâmplare.

Laptopul i-a salvat viaţa lui Steve Frappier. Când au început împuşcăturile, oamenii de pe aeroport s-au lăsat, îngroziţi, la pământ. Steve avea un rucsac în spate. Atacatorul a tras un foc de armă spre bărbat, iar glonţul i-a străpuns ghiozdanul, scrie Business Insider.

S-a oprit, însă, în laptopul pe care-l avea cu el Steve. Ulterior, bărbatul a povestit că a găsit glonţul în buzunarul lateral al rucsacului şi că a predat anchetatorilor dovezile.

Citeşte şi: Cine este atacatorul de la aeroportul din Miami și cum a fost posibil să ucidă 5 oameni

Suspectul bănuit că a comis atacul de pe aeroportul Fort Lauderdale din Florida, soldat cu moartea a cinci persoane, a fost pus sub acuzare pentru o serie de infracţiuni şi, dacă va fi găsit vinovat, riscă pedeapsa capitală.

Atacul de pe aeroportul din Florida este cel mai recent dintr-o serie neagră de atacuri care au zguduit America în ultimii ani, puse la cale de indivizi cu probleme psihice, inspiraţi de grupările jihadiste, care au avut acces la arme, arată BBC. Cel mai recent şi cel mai grav dintre ele a avut loc anul trecut, într-un club de noapte din Orlando, Florida, când 49 de persoane au fost ucise.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...