Cel mai simplu mod de a afla cine te sună cu număr ascuns

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Te-ai confruntat de-a lungul timpulul cu această problemă? Nu ai ştiut cum să afli cine te tot sună ziua sau noapte cu număr necunoscut şi nu spune nimic sau poate chiar vorbeşte dar tot nu ştii cine este?

Conform playtech.ro, a apărut o aplicaţie pe mobil pentru iPhone şi Android, care te ajută să afli cine te sună cu număr necunoscut.

Dacă chiar te deranjează să primeşti telefon de la numere necunoscute poţi restricţiona apelurile care provin de la numere pe care nu le ai în agendă, deşi nu e chiar cea mai bună soluţie.

Poate fi o rudă care nu mai are credit sau şi-a pierdut telefonul, poate fi un prieten sau coleg de aceea ar fi mai bine să nu restricţionaţi numerele pe care nu le aveţi în agendă.

Dacă v-am făcut curioşi despre această aplicaţie vă spunem numele ei. Se numeşte Truecaller şi este gratuită. Ea poate fi descărcată pe Windows Phone, iPhone sau Android.

Instalarea aplicaţiei Truecaller

Pentru instalarea aplicaţiei trebuie să urmaţi câţiva paşi simpli:

Descărcaţi aplicaţia din programul specific telefonului dumneavoastră
Instalaţi aplicaţia
Creaţi un cont sau autorizaţi telefonul pentru a o putea accesa (pentru asta trebuie să vă daţi acordul ca această aplicaţie Truecaller să vă acceseze agenda telefonică. După acest pas, lista respectivă de contacte se va cumula cu a altor câtorva milioane de utilizatori, iar, în final va ajunge la peste 2 miliarde de numere de telefon.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...