(FOTO) Ibrahimovic i-a dăruit soției sale un cadou „marca Zlatan”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Zlatan Ibrahimovic (35 de ani) i-a oferit de Crăciun soției sale, Helena Seger, un cadou inedit, ”marca Zlatan!”. Atacantul celor de la Manchester United a înrămat o fotografie în care apare el după primul gol marcat în victoria cu West Brom, scor 2-0, din deplasare.

Ambele goluri au fost marcate de către starul suedez, dar după prima reușită, cea din minutul 5, s-a dus să se bucure alături de Jesse Lingard, cel care-i pasase decisiv.

Zlatan a fost impresionat de respectivul moment, așa că a decis că ar fi excelent să păstreze fotografia, să o înrămeze și să i-o ofere partenerei sale de viață. De altfel, el a glumit pe seama acestui subiect, mai ales când a fost întrebat de jurnaliști cum va reacționa Helena și dacă are de gând să-i cumpere și altceva.

5871f85b95f9cf4e224c5ef8

„Nimic, ea deja îl are pe Zlatan”, a replicat, în stilu-i caracteristic, Ibrahimovic. Suedezul, obișnuit cu temperaturile scăzute, a mai surprins încă o dată în momentul în care a ținut să facă un „îngeraș” pe zăpadă, deși era aproape dezbrăcat complet.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...