(FOTO și VIDEO) Transpose, modul incredibil în care vom călători în viitor

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Modul de a călători cu avionul s-ar putea schimba radical din momentul în care Airbus va inaugura pentru public modulul Transpose, un concept care sporește confortul resimțit în timpul zborurilor pe distanțe lungi.

Transpose se remarcă prin versatilitatea rezultată din realizarea unor cabine modulare ce pot fi adaptate diferit pe fiecare cursă, în funcție de distanță și de dorințele pasagerilor, anunță Luxatic.

Spațiul din fiecare avion Airbus a fost spart în secțiuni diferite de către designerii companiei aeronautice, astfel încât o aeronavă poate avea scaune, cușete de dormit, saloane de zi, locuri de joacă pentru copii, restaurant sau baruri.
s1.bizwiz.ro
Este un mod nou de a permite companiilor aeriene și pasagerilor acestora să se bucure din plin de un confort sporit în timpul zborurilor, dă asigurări Jason Chua, designerul proiectului Transpose, gândit pentru aeronavele din clasa A3.
s2.bizwiz.ro
Însă, pentru a trăi o astfel de experiență, va trebui să mai aștepți probabil 2-3 ani, perioadă în care compania constructoare de aeronave vrea să deruleze mai multe teste pe acest model revoluționar.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...