Starea lui Michael Schumacher este „tristă, foarte tristă”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Familia Schumacher a închis porțile de comunicare nu doar cu mass-media, ci și cu apropiații, veștile despre starea septuplului campion mondial de Formula 1 fiind inexistente.

Un prieten apropiat al germanului, Mats Nordstrom, susține că nici el și nici alți amici de-ai lui Schumi nu știu ce se întâmplă cu acesta.

„Am vorbit cu mai multe persoane care îl cunosc pe Michael foarte, foarte bine, dar nimeni nu a aflat vreo noutate în ultima perioadă. Situația lui este tristă, foarte tristă”, a spus acesta într-un interviu publicat recent de suedezii de la Expressen.

Reacția sa vine la scurt timp după ce fostul șef al lui Schumacher, Ross Brawn, a transmis că familia germanului nu vrea ca veștile despre starea lui Michael să devină publice.

Se crede că soția lui Schumi a luat această hotărâre drastică după ce în presă au apărut informații potrivit cărora fostul mare sportiv ar fi fost fotografiat recent de unul dintre cei care au avut posibilitatea să îl vadă și care ar fi dispus acum să vândă fotografia.

Cu toate acestea, deși au trecut câteva săptămâni de la lansarea acestui zvon, niciun tabloid nu a publicat presupusa imagine a lui Schumacher pe patul de spital.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...