Schwarzenegger îi răspunde lui Trump: Sper că vei munci pentru toţi americanii la fel de agresiv cum ai făcut-o pentru audienţe

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Actorul Arnold Schwarzenegger a răspuns criticilor aduse de Donald Trump, preşedintele ales al Statelor Unite şi producător executiv al show-ului de televiziune „The New Celebrity Apprentice”, privind audienţele show-ului de televiziune, exprimându-şi speranţa că acesta va munci la fel de agresiv pentru americani cum a făcut-o pentru rating.

”Nimic nu este mai important decât munca oamenilor, Donald Trump”, a scris Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, pe contul său de Twitter. ”Îţi doresc mult noroc şi sper că vei munci pentru TOŢI americanii la fel de agresiv cum ai făcut-o pentru audienţe”, a completat el.

Donald Trump l-a criticat pe Arnold Schwarzenegger, prin două mesaje publicate vineri pe Twitter, pentru audienţele înregistrate de emisiunea difuzată de NBC, spunând că acesta a fost ”distrus”.

”Uau, au venit audienţele şi Arnold Schwarzenegger a fost «înfundat» (sau distrus), în comparaţie cu maşinăria de audienţe DJT”, a scris Donald J. Trump. ”Cam atât poate să facă un star de cinema – şi acesta a fost sezonul 1, în comparaţie cu sezonul 14. Acum comparaţi-l cu primul meu sezon. Dar cui îi pasă, el i-a susţinut pe Kasich & Hillary”, a adăugat el.

În urmă cu nouă ani, primul episod din “Celebrity Apprentice”, difuzat de NBC, a fost urmărit de 11,08 milioane de telespectatori, iar în februarie 2015, el a ajuns la aproximativ 6,1 milioane de telespectatori.

Noul show, care păstrează formatul, însă cu Schwarzenegger în locul lui Trump, a debutat luni şi a fost urmărit, potrivit cifrelor publicate de Variety, de aproximativ 4,93 milioane de telespectatori, înregistrând 1,3 puncte de rating.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...