Mai multe drumuri din sudul țării sunt blocate, iar câteva puncte de trecere a frontierei închise

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ninsorile din ultimele 24 de ore au dat mari bătăi de cap drumarilor, iar până la această oră mai multe drumuri din sudul țării sunt blocate, iar câteva puncte de trecere a frontierei închise.

Până la această oră mai rămân blocate porţiunile de pe traseul M3 Chişinău-Vulcăneşti, Ciumai-Burlăceni şi Slobozia-Mare-Vulcăneşti. Muncitorii intervin acum pentru a curăţa traseul Căuşeni-Ştefan-Vodă, între localităţile Olăneşti-Tudora (frontiera cu Ucraina), unde au fost depuse mai multe sloiuri de zăpadă. De asemenea, se intervine acum pe traseul R36 din raionul Ciadîr-Lunga, unde zăpada este viscolită, iar curăţarea este dificilă.

Cu referire la traversarea frontierei de stat, în contextul înrăutățirii condițiilor climaterice, prin punctele de trecere Tudora, Palanca, Săiți, Giurgiulești-Reni, Giurgiulești-fero, Vulcănești, Ceadâr-Lunga, Cișmichioi, nu este autorizată trecerea frontierei de stat. La fel, din cauza formării podurilor de gheață peste râul Nistru, punctele de trecere de tip debarcader, Soroca și Cosăuți, și-au sistat activitatea.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...