icon

Premierul Pavel Filip a avut o convorbire telefonică cu omologul său român, Sorin Grindeanu

06-01-2017 14:16
2,464

Prim-ministrul Pavel Filip a avut, astăzi,  o convorbire telefonică cu Prim-ministrul României, Sorin Grindeanu.

 

În cadrul discuției telefonice, Premierul Pavel Filip i-a adresat felicitări omologului său român cu prilejul învestirii în funcția de șef al Executivului de la București și i-a dorit mult succes în responsabila activitate.

 

Cei doi oficiali au făcut, de asemenea, un schimb de opinii asupra evoluției realțiilor bilaterale și și-au exprimat convingerea pentru intensificarea în continuare a dialogului politic, precum și a colaborării comercial-economice și culturale dintre statele noastre.

 

Pavel Filip a exprimat recunoștință României pentru suportul constant acordat Republicii Moldova în realizarea eforturilor de modernizare și de integrare europeană a țării noastre. În acest sens, Premierul Pavel Filip a menționat în mod special susținerea acordată în vederea ralierii Republicii Moldova la standardele și valorile europene, în implementarea agendei de asociere cu UE, precum și în realizarea proiectelor energetice, a programelor culturale, educaționale și sociale.

 

Totodată, Prim-ministrul Pavel Filip s-a arătat încrezător în dezvoltarea ascendentă a cooperării bilaterale și pe viitor și și-a exprimat disponibilitatea de a colabora srâns cu noua echipă guvernamentală de la București pentru a duce la bun sfârșit proiectele comune deja începute, precum și pentru a iniția unele proiecte noi, care vor contribui efectiv la ridicarea nivelului de trai al cetățenilor noștri și la apropirea continuă de marea familie a națiunilor europene.

 

 

 

 

 

 

Agenda publică

Martie 2024

L M M J V S D
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31