Lista telefoanelor care nu vor mai putea rula aplicația WhatsApp în 2017

Whatsapp
Foto: wired.co.uk

Creatorii WhatsApp au făcut numeroase anunțuri în 2016 legate de faptul că populara aplicație nu va mai funcționa pe anumite aparate. Asupra unora dintre ele a revenit și a continuat să ofere suport. Există însă un număr destul de mare de persoane care au început să fie afectate de acele anunțuri în primele zile din acest an, menționează Playtech.ro.

Dacă WhatsApp a încetat să mai funcționeze pe telefonul vostru, este foarte probabil ca terminalul să se afle pe lista smartphone-urilor afectate. ,,În timp ce aceste dispozitive au reprezentat o parte importantă din povestea noastră, ele nu mai oferă opțiunile de care avem nevoie pentru a extinde funcționalitatea aplicației pe viitor”, susțin dezvoltatorii aplicației.

Lista dispozitivelor afectate de această veste include orice smartphone care încă mai rulează Android 2.1, Android 2.2 sau mai vechi. iPhone-urile cu iOS 6, în special iPhone 3GS nu mai pot rula WhatsApp. Același lucru este valabil și pentru terminalele cu Windows Phone 7. Posesorii de gadgeturi cu BlackBerry OS, Nokia Symbian S60 și S40 mai au timp până pe 30 iunie 2017 să-și facă upgrade.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente