(foto) Chișinău: Trei mașini au fost avariate de un microbuz care a deraiat de pe traseu

1
Foto: facebook.com/skysav

Un autobuz de pe ruta 122 din capitală a derapat de pe traseul, pe strada Negruzzi. Solicitat de IPN, şeful serviciului de presă al Direcției de Poliție, Adrian Jovmir, a declarat că autobuzul a tamponat trei mașini parcate pe marginea drumului. Accidentul s-a soldat fără victime.

Automobiliștii sunt îndemnaţi să circule cu prudență pentru evita ciocnirile şi pentru a permite autospecialelor să curețe carosabilul în timp util. Serviciile municipale cheamă conducătorii auto să evite parcarea automobilelor pe marginea străzilor, precum și la intrările în curțile de bloc pentru a nu îngreuna accesul autospecialelor de deszăpezire.

Inspectoratul Național de Patrulare recomandă șoferilor să verifice starea instalației de încălzire, a nivelul antigelului, a ștergătoarelor de parbriz și a jetului de apă. La fel, e indicată verificarea stării frânelor. În cazul în care autovehiculul începe să derapeze, în niciun caz nu este indicată frânarea. Trebuie să se corecteze deplasarea mașinii prin virarea volanului și trebuie diminuată viteza.

Photo Credit: facebook.com/skysav
Photo Credit: facebook.com/skysav
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente