(FOTO şi VIDEO) Cum arată interiorul clubului din Istanbul atacat în noaptea de Revelion: Grămezi de pantofi, genţi, ochelari şi sânge

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Imaginile din interiorul clubului Reina din Istanbul, unde a avut loc un atac în noaptea de Revelion în urma căruia au murit 39 de persoane, sunt terifiante.

La o primă privire, poţi observa grămezi de pantofi, genţi şi ochelari ai celor care erau în club în momentul atacului, dar şi urme de gloanţe în geamuri şi pereţi sau dare de sânge.

Reprezentanţii clubului au declarat pentru CNN că au încercat să şteargă tot sângele care era în club, dar că nu au reuşit să îndepărteze toate urmele.


În geamuri au rămas urmele gloanţelor, amintind că în câteva minute s-a trecut de la o petrecere luxoasă de Revelion la o scena din filmele de groază. Într-o parte a clubului se află o grămadă de încălţăminte, în altă parte sunt haine aruncate.
Club Reina, Istanbul
Club Reina, Istanbul
Pe mese mai sunt şi acum genţi, umbrele şi alte lucruri aparţinând celor care au fost în club. Unele dintre aceste lucruri vor fi recuperate de aparţinători, dar altele nu, pentru că proprietarii nu mai sunt în viaţă, spun cei de la CNN.
Club Reina, Istanbul
Club Reina, Istanbul
Nu se ştie dacă uşile clubului Reina, numit după una dintre fiicele patronului, se vor mai deschide vreodată. La 16 ani după inaugurare, proprietarul spune că nu este sigur dacă va fi capabil să mai deschidă vreodată clubul.

39 de oameni şi-au pierdut viaţa şi 69 au fost rănite după ce un atacator a tras în jur de 180 de gloanţe în şapte minute în interiorul clubului Reina din Instanbul. Luni, Statul Islamic a revendicat atacul.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...