(foto/video) Premieră mondială: Noul Bentley Continental Supersports

După un anunţ intrigant pe care nimeni nu l-a aşteptat, compania britanică Bentley Motors a arătat oficial tuturor cel mai rapid şi cel mai puternic model din gamă şi din istoria sa – noul Bentley Continental Supersports

Automobilul a adunat tot ceea ce este cel mai bun din familia Continental GT, într-o formă frumoasă, având şi un propulsor pe măsură, unul care produce 710 de cai putere.

“Doar compania Bentley a putut face un automobil, în care combinaţia unei dinamici excelente şi a luxului trezeşte asemenea senzaţii ca – uimirea, retrăirea şi chiar un tremur”, a spus preşedintele Bentley Motor Wolfgang Durheimer.

Noul model extrem Bentley Continental Supersports va fi oferit în două tipuri de caroserie: Supersports Coupe şi Supersports Convertible. Sub capotă se află un motor modernizat W12 de 6.0 litri, capabil să producă acum 710 CP şi 1.017 Nm de cuplu.

Bentley Continental Supersports Coupe accelerează până la 100 de km/h în 3.5 secunde, în timp ce viteza maximă ajunge la 336 km/h. Supersports Convertible face acelaşi sprint în 3.9 secunde, viteza maximă fiind egală cu 330 km/h.

Maşina sport cu 710 cai putere are o transmisie automată cu opt trepte, cu ajutorul căruia toată puterea şi momentul de rotaţie este transmis celor patru roţi. Sistemul de tracţiune integrală a automobilului în varianta standard împarte cuplul în raport de 40:60. Însă, în dependenţă de condiţiile de drum, sistemul electronic poate schimba aceste cifre.

Mai mult, coupeul şi decapotabila au un sistem de vectorizare a momentului de rotaţie, preluat de la modelul GT3-R, care ajută trecerea curbelor cu o viteză maximă.

Noul Bentley Continental Supersports are nişte bare de protecţie modificate comparativ cu modelul original Continental GT, praguri mai extinse, terminaţii negre lucioase ale sistemului de evacuare a gazelor de eşapament, jante unice de 21 de inci (275/35), mecanisme de frânare carbono-ceramice, o capotă ventilată din fibră de carbon, un nou splitter şi difuzor, dar şi un eleron. În total, greutatea automobilului ajunge la 2.280 de kilograme.

Cei de la Bentley vor pune la dispoziţia clienţilor trei variante diferite de decor. În salon poate fi găsit un volan sport şi un levier unic, o mulţime de suprafeţe acoperite cu piele întoarsă şi Alcantara, cusături pentru contrast şi multe alte soluţii exclusive. Mai mult, cei mai pretenţioşi vor putea apela la serviciile atelierului Mulliner.

Cât priveşte preţurile, acestea vor fi anunţate mai târziu. Evident, modelul nu va fi doar cel mai rapid şi puternic, ci şi cel mai scump.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/