Şalaru și Băsescu au discutat despre crearea unui partid politic

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Fostul ministru al Apărării, Anatol Şalaru a avut joi o discuţie cu preşedintele PMP, Traian Băsescu. Cei doi au discutat despre situaţia politică din Republica Moldova şi evenimentele din ultima perioadă.

„Astăzi, am avut un schimb de opinii despre situația politică din Republica Moldova cu președintele Traian Băsescu. Împreuna am trecut în revista problemele apărute după alegerile prezidențiale din Republica Moldova și necesitatea continuării drumului euro-atlantic”, a scris Şalaru pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acestuia, o temă abordată în cadrul discuțiilor a fost necesitatea construirii unei noi structuri politice, dar și, reconstrucției instituționale a statului astfel încât să se facă „față încercărilor Federației Ruse de a transforma Republica Moldova într-o enclavă a sa”.

Amintim că președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat, pe 27 decembrie, un decret prin care l-a demis pe ministrul Apărării, Anatol Șalaru. Ulterior, acesta a semnat un decret privind retragerea cetățeniei Republicii Moldova ex-președintelui României, Traian Băsescu, așa cum promisese în campania electorală.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...