Guardiola anunţă când se retrage din fotbal

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pep Guardiola, antrenorul celor de la Manchester City, a completat declaraţiile despre retragerea din fotbal care au provocat valuri în presa internaţională.

Spaniolul susţine că va renunţa la cariera de antrenor atunci când va avea 60 de ani, însă a subliniat că mai are încă foarte mult până la acel moment.

„Am spus într-un interviu că nu voi mai antrena la 60 de ani. Dar, băieţi, am 45 de ani. Nu mă voi retrage în doi sau trei ani. Îmi iubesc meseria şi cred că sunt în locul perfect pentru a o practica.

Mi-aş dori să fac şi altceva în viaţă. Am început fotbalul de mic şi toată cariera mea am fost pe teren. Vreau să fac şi altceva, dar nu în următorii doi, trei, patru, cinci, şase, şapte ani. Am spus că la 60-65 de ani nu voi mai antrena. Dar nu mă gândesc la retragere”, a spus Guardiola în cadrul unei conferinţe de presă.

Anterior, ibericul declarase că simte că se apropie de finalul carierei de antrenor şi garantase că va antrena doar în următorii trei ani, cât are contract cu Manchester City.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...