Marea Britanie: Mai multe scrisori ale Prințesei Diana vor fi scose la licitație

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Scrisori în care prințesa Diana relata cu candoare întâmplări din copilăria prinților William și Harry sau diverse evenimente vor fi scoase la licitație, informează Europa FM.

Stewartul principal la Palatul Buckingham, Cyril Dickman va scoate la licitație colecția de 40 de scrisori pe care a deținut-o.

În una din scrisorile ce apare cu antetul Palatului Kensington de la data de 20 septembrie 1984, prințesa îi mulțumea lui Dickman pentru „felicitarea atât de frumoasă” pe care o primise din partea acestuia după nașterea prințului Harry.

„William îl adoră pe fratele său mai tânăr şi îşi petrece tot timpul potopindu-l pe Harry cu nesfârşite îmbrăţişări şi săruturi, abia lăsându-i pe părinţii lui să se apropie.

Reacţia lui faţă de venirea pe lume a unei persoane atât de mici ne-a copleşit pe toţi şi abia mai pot să respir din cauza numărului uriaş de flori care sosesc aici!”, relata prinţesa Diana în una dintre scrisori.

În altă scrisoare de la 17 octombrie 1992, Diana mărturisea că ambii prinți ”sunt bine şi se bucură de regimul de internat, deşi Harry are probleme în mod constant la şcoală”.

De-a lungul anilor, Cyril Dickman a primit scrisori de la mai mulți membri ai casei regale britanice.

Fiecare lot a fost estimat la preţuri cuprinse între 80 şi 900 de lire sterline (93 euro – 1.050 euro).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...