Atenţie! În Chişinău se fură plăcuţele de pe maşinile înmatriculate în străinătate

Atenţie, şoferi din Moldova. După ce autorităţile au permis vămuirea cu reducere a automobilelor cu numere de înmatriculare străine, unii hoţi şi-au spus că pot câştiga nişte bani folosindu-se de moment.

FOTO: bessarabiainform.com

Cunoscând că perioada aceasta de vămuire cu reducere este între 1 ianuarie şi 1 aprilie 2017, răufăcătorii nu ezită să caute maşini aduse din străinătate şi să le scoată numerele, asta pentru a le pune beţe în roate celor care vor să-şi lase definitiv automobilele în ţară.

Vezi şi: (foto) Fenomen nou în Moldova! Fură plăcuțele de înmatriculare și cer răscumpărare 100 de dolari!

Aşa s-a întâmplat recent şi în cazul unui bărbat din capitală, care s-a adresat pentru ajutor internauţilor, pe o reţea de socializare. O plăcuţă de înmatriculare i-a fost furată în noaptea zilei de miercuri pe Hristo Botev.

De regulă hoţul care a făcut asta ar fi trebuit să îi lase un mesaj cerând în schimbul plăcuţei o recompensă, însă în acest caz nu s-a întâmplat asta. Totuşi, cine poate o găseşte, îl poate contacta pe proprietar la numărul de telefon 060002545.

FOTO: facebook.com/Vadim Catârău

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md.

Cmentariile sunt închise