(VIDEO) Dodon, după întâlnirea cu Krasnoselski: În următoarele luni locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului vor simți schimbări benefice

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Igor Dodon se declară sigur că în următoarele luni cetățenii de pe ambele maluri ale Nistrului vor resimți schimbări pozitive. El a menționat acest lucru după întâlnirea pe care a avut-o cu liderul separatist Vadim Krasnoselski.

Igor Dodon a subliniat că, având drept suport susținerea şi încrederea din partea poporului, manifestate la ultimele alegeri care au avut loc pe ambele maluri ale Nistrului, există toate premisele pentru a face ca anul 2017 să fie unul reușit pentru activitățile comune, orientate spre ameliorarea raporturilor dintre Chișinău şi Tiraspol.

„Am ferma convingere că în următoarele luni locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului vor simți schimbări benefice pe subiectele pe care le așteaptă demult”, a declarat Dodon.

Potrivit acestuia, partea transnistreană a abordat problemele care-i interesează mai mult, precum recunoașterea diplomelor de studiu și a plăcuțelor transnistrene de înmatriculare, în timp ce Chișinăul a abordat subiecte precum rezolvarea problemelor terenurilor agricole din Dubăsari, a școlilor din partea stângă a Nistrului, dar și admiterea unor funcționari declarați persona non-grata.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...