Groaznic! Doi ciobani, ucişi în bătaie la o stână din Orhei. Detalii

Crimă odioasă în raionul Orhei. Doi ciobani de la o stână din satul Mălăieşti au fost omorâţi chiar în noaptea de Revelion. Corpurile neînsufleţite ale bărbaţilor, care aveau 37 şi, respectiv, 48 de ani, au fost găsite de proprietarul stânei.

Poliţiştii au anunţat miercuri, 4 ianuarie, că au reţinut doi tineri de 19 şi respectiv 21 de ani, dinl Bulboaca, raionul Anenii Noi, fiind suspectaţi de omorul celor doi bărbaţi.

Asrfel, pe 1 ianuarie, la IP Orhei a parvenit un apel telefonic de la un bărbat care a declarat că a depistat pe teritoriul stânei sale din satul Mălăieşti, raionul Orhei, două cadavre.

Deplasându-se la faţa locului, poliţiştii au stabilit că bărbaţii lucrau în calitate de ciobani şi au vârsta de 37 şi 48 ani. În urma examinării, medicul legist a constatat că decesul bărbaţilor a survenit în urma mai multor lovituri în regiunea capului.

Fiind audiaţi de poliţie, suspecţii şi-au recunoscut vina, declarând că, motivul omorului ar fi fost o ceartă iscată spontan în timp ce consumau băuturi alcoolice.

De asemenea, aceştia după comiterea infracţiunii având scopul de a ascunde urmele infracţiunii, au îngropat în pămînt la o distanţă de câteva sute de metri de la locul comiterii infracţiunii telefonul mobil ce aparţinea uneia dintre victime, un ciocan şi alte obiecte cu ajutorul căror au comis infracţiunea dată.

Bănuiţii sunt reţinuţi pe un termen de 72 ore, fiind cercetaţi penal pentru omor intenţionat, aceştia riscă închisoare până la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.