(VIDEO) Surprinși în acțiune la Piața Centrală: Poliția caută mai mulți hoți de buzunare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Polițiștii din Chişinău au ridicat şi examinat mai multe secvenţe a camerelor de supraveghere instalate în Piaţa Centrală, după ce au fost sesizaţi de către trei femei, cărora le-au fost furate portmoneele cu bani.

O femeie în vârstă de 38 ani a devenit victima unei doamne necunoscute, care i-a furat din geantă portmoneul cu bani în sumă de 48 000 ruble ruseşti. Totodată poliţiştii au constatat că aceasta era însoţită prin mulţime de către doi indivizi, care i-ar fi asigurat protecţie în momentul comiterii furtului.

Tot în Piața Centrală o tânără în vârstă de 29 ani, a fost ţinta a două femei, care i-au sustras din geantă portmoneul cu bani în sumă de 500 lei, în timp ce făcea cumpărături. Astfel una dintre ele împinge intenţionat potenţiala victimă, iar a doua bagă mâna în geanta deschisă.

O altă femeie în vârstă de 30 ani a devenit victima unei necunoscute, în timp ce se deplasa pe str. M. Varlaam din preajma Pieţei, fiindu-i sustras din geantă portmoneul cu bani în sumă de 100 lei şi bijuterii din argint. Acţiunile făptaşei au fost surprinse de camerele de supraveghere. Imediat ce scoate portmoneul din geantă îşi schimbă direcţia de deplasare.

Cetăţenii care au recunoscut suspectele, sunt rugaţi să comunice informaţiile la numerele de telefon 0791 92 564 / 0691 50 993.

Confidenţialitatea surselor este garantată de Poliţia Capitalei.

În această ordine de idei, cetăţenii sunt rugaţi să respecte următoarele recomandări:

Evitaţi să păstraţi banii în buzunarele din spate.
În cazul în care transportul public este aglomerat şi sunteţi bruscat, asiguraţi-vă buzunarele şi priviţi cu atenţie la călătorii din jur.
Geanta atârnată neglijent pe umăr este momentul potrivit al hoţului de buzunare.
Ţineţi bagajul personal pe cât posibil în văzul ochilor.
Nu uitaţi, majoritatea hoţilor de buzunare sunt permanent îmbrăcaţi elegant, şi pot avea o vârstă diferită.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...