BAC 2017: Începe din ianuarie pregătirea pentru testul de engleză pentru a avea nota 10 din oficiu

pregatirebac2
Foto: METHODUS

Din patru examene de bacalaureat ar fi bine măcar la unul din ele să fii fără griji. Învață pentru test și poți avea nota 10 din oficiu. Nu aștepta mult, rezervă-ți acum un loc în grupele din ianuarie 2017 la Centrul de Limba Engleză „METHODUS”.

Centrul METHODUS dă start în ianuarie a grupelor de pregătire pentru examenul de Bacalaureat la limba engleză

Cursurile se organizează la cerere și sunt structurate astfel încât elevii să-şi îmbunătăţească rapid cunoştinţele de limba engleză, elevii fiind încurajaţi permanent să participe activ în cadrul şedinţelor de pregătire.

METHODUS
METHODUS

Orar: de două ori pe săptămână, în zilele de marți și joi, de la 16.00 la 18.15 (şedinţa de curs are 3 ore didactice)

Obții o reducere de 10% în cazul în care tu și un prieten vă hotărâți să studiați împreună.

Cursul de limba engleză durează 3 luni. O grupă are un număr maxim de 8 persoane. Cursurile încep de la 16 ianuarie 2017. Vă puteți înscrie aici: www.methodus.md

Profesorii din Centrului de Limbă Engleză „METHODUS” sunt cadre calificate cu experiență și practică în afara țării, iar certificatele obținute la sfârșitul cursurilor sunt aprobate și acreditate de către Ministerul Educației al Republicii Moldova.

Profesorii de la centru te pot ridica de la nivelul A1 (începător) la C2 (utilizarea competentă a limbii engleze).

Pentru mai multe detalii contactați: +(373)22-837-207 / 068-67-97-98 / 079-99-35-25, sau veniți la adresa: str. V.Pîrcălab 45,of.416

Despre centrul care oferă cursurile

Centrul de Limbă Engleză „METHODUS” a fost fondat 2014 șiorganizează cursuri de limba engleză pentru adolescenți și maturi, adresat persoanelor care doresc să folosească limba engleză în diferite situații: călătorii, socializare, corespondență cu dificultate medie/mare, la serviciu etc.

La dispoziția studentului sunt puse tehnologii moderne de predare pentru rezultate cât mai bune. „METHODUS” oferă clienţilor cursuri stimulative, structurate în lecţii relevante şi interesante, care se desfăşoară într-un mediu atrăgător şi confortabil.

Centrul METHODUS se bucură de o reputaţie pe care a dobândit-o pe bună dreptate, datorită profesionalismului echipei de traineri şi modului inovativ de predare, atât pe parcursul cursurilor de limbi străine, organizate în variantă club (6-8 persoane), în variantă individuală (trainer-cursant), precum și în cadrul cursurilor de limbi străine pentru companii.

METHODUS
METHODUS

Detalii despre companie pe pagina de Facebook „METHODUS”

Taguri: #BAC 2017
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente