Cum își explică Guardiola rezultatele modeste de la Man City: Suntem la zece ani în spatele lui United

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Pep Guardiola a găsit explicaţia pentru cele trei eşecuri suferite de Manchester City în ultima lună în Premier League, care au dus echipa sa la şapte puncte în spatele liderului Chelsea.

Antrenorul catalan e convins că City nu are anvergura granzilor continentului, printre care se află şi marea rivală, Manchester United.

„Nu avem istoria unor echipe precum Barcelona, Juventus, Bayern Munchen şi Manchester United. Nu avem titlurile, trofeele, greutatea tricourilor lor. Avem nevoie să fim în următorii zece ani, în fiecare an, în Liga Campionilor. E mult mai important pentru acest club decât a cuceri un trofeu, credeţi-mă”, a declarat Guardiola.

Managerul sosit în vară pe Ettihad a explicat motivul venirii la Manchester City.

„Am ales acest club pentru a-mi dovedi mie ceva, pentru o nouă provocare. Lumea gândeşte: Dacă Pep e aici, City va câştiga. Nu e cazul însă. E nevoie ca multe lucruri să se schimbe şi e o nebunie să gândeşti că eu pot transforma totul. Am venit aici să învăţ. Trebuie să convingem lumea că acest club este bun, că jucătorii sunt buni”, a mai spus Pep Guardiola.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...