(foto) Aglomeraţie la frontiera de vest a ţării. Trafic îngreunat la punctele de trecere Criva şi Sculeni

(update 16:50) Timpul mediu de aşteptare s-a diminuat la punctul Criva-Mamalîga şi Sculeni-Sculeni, fapt care rezultă că Poliţia de Frontieră şi Serviciul Vamal depun toate eforturile pentru a fluidiza traficul.

(update 14:40) La această oră doar în două puncte de trecere traficul este aglomerat. Media timpilor de aşteptare este de 400 de minute la punctul Criva-Mamalîga şi de 250 minute la punctul Sculeni-Sculeni.

(update 12:35) Coloana de maşini formată între cele două puncte de trecere, spre ieşirea din ţară.

(update 12:10) Traficul aglomerat continuă şi la această oră. Rândul format la vama Albiţa se termină la vama Leuşeni.

Situaţia rămâne tensionată şi la punctul de trecere Sculeni, acolo unde media de aşteptare este de 200 de minute!

Poliţia de Frontieră a Republicii Moldova anunţă şoferii şi persoanele care vor să intre sau să iasă din ţară că unele puncte de trecere ale frontierei sunt supra solicitate.

FOTO: facebook.com/border.md

Traficul a crescut semnificativ în această dimineață, la punctele de trecere Sculeni – Sculeni, Leușeni – Albița, Costeşti – Stânca, dar și Criva – Mămălîga.

Media timpilor de aşteptare pentru controlul documentelor de călătorie este mai mare (variată între 46 şi 200 de minute), atât pe sensul de intrare, cât şi pe sensul de ieşire din ţară.

Drept motiv invocat, aglomeraţia este cauzată de concediile cetățenilor moldoveni din străinătate care se întorc în ţară, dar şi de cei care preferă să plece în vacanță, în afara ţării.

Poliţia de Frontieră a dispus toate măsurile aflate în competenţă pentru a reduce timpii de aşteptare şi de a asigura un control operativ, iar reprezentanţii Serviciului Vamal lucrează pe cât de rapid posibil pentru a fluidiza traficul.

Totodată, vă amintim că pe site-ul oficial al Poliției de Frontieră găsiți aplicația TRAFIC ONLINE.

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/