(video) Cantina socială din Bălți și-a reluat activitatea! Persoanele nevoiașe pot lua masa gratuit

pensionari

La 1 ianuarie și-a reluat activitatea cantina socială gratuită. Ea a fost deschisă la inițiativa primarului municipiului Bălți Renato Usatîi, din contul propriu. Cantina este situată, ca și anul trecut, vizavi de Casa de cultură. Chiar în prima zi de lucru aici s-a strîns un rînd imens.

Bălțenii sunt bucuroși de faptul că în aceste sărbători ei pot lua masa aici. Totodată, cei care au venit în cantină în ziua Anului Nou, au primit cadouri dulci cu ocazia sărbătorii.

Reprezentantul întreprinderii municipale „Aprovizionare”, Ivan Osoianu, a declarat că meniul cantinei sociale se înnoiește în fiecare zi. Bucate din carne sunt preparate în fiecare zi, deoarece este cunoscut faptul că mulți din cetățenii Moldovei nu-și pot permite carne chiar și la sărbători.

Reamintim, că anterior cantina socială, care a lucrat tocmai o lună, din 15 decembrie 2015 până la 15 ianuarie 2016, au vizitat circa 25 de mii de oameni. Toate cheltuielile legate de funcționarea cantinei, au fost plătite din contul propriu a lui Rento Usatîi. ”Alimentație gratuită îi va ajuta să simtă atmosfera sărbătorilor”.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente