(FOTO) Mesajul de Anul Nou al lui Toni Kroos a devenit viral, dar l-a supărat pe un coleg de la Real Madrid

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Germania a învins Brazilia în semifinala Cupei Mondiale din 2014 cu 7-1, stabilind câteva premiere și recorduri istorice. Chiar dacă au trecut mai bine de doi ani de la acea partidă, glumele pe seama sud-americanilor n-au încetat. Neamțul Toni Kroos, desemnat cel mai bun jucător al partidei din iulie 2014, a găsit o metodă ingenioasă de a le transmite „La mulți ani!” brazilienilor și conaționalilor săi.

Mijlocașul german al lui Real Madrid a postat o fotografie pe contul său de Twitter la scurt timp după miezul nopții. „La mulți 2017” era mesajul de lângă poză, doar că în locul cifrelor 1 și 7 erau trecute steagurile Braziliei și Germaniei.

Brazilianul Marcelo, colegul lui Kross de la Real Madrid, n-a gustat gluma. „Întotdeauna respectă-i pe ceilalți” a fost o parte din mesajul apărătorului de bandă stângă odată cu intrarea în noul an.

est

Cum poza postată de Kroos a devenit în scurt timp virală, replica suporterilor sud-americani nu a întârziat să apară și a venit tot sub forma unei fotografii, care făcea trimitere la finala Campionatului Mondial din 2002. Brazilia s-a impus atunci cu 2-0 în fața Germaniei, într-o finală în care a Ronaldo a marcat o dublă.

C1CwMYDWQAA-CFU


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...