(FOTO şi VIDEO) A comandat cel mai scump smartphone din lume, care costă 20.000 de dolari! Ce-a găsit în cutie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Vloggerul Unbox Therapy a comandat şi testat cel mai scump smartphone cu Android din lume.

Solarin este un smartphone de lux, produs de compania israeliană Sirin Labs. Supranumit „Rolls Royce al telefoanelor”, modelul Solarin costă aproape 20.000 de dolari şi este considerat şi cel mai sigur din lume.

Dispune de un sistem de criptare AES de 256 biţi, similar celor folosite de armată pentru protejarea comunicaţiilor.

De asemenea, are un dispozitiv special de activare, chiar lângă camera foto, după cum se poate vedea şi în acest filmuleţ, care în doar câteva zile a depăşit 5 milioane de vizualizări pe YouTube.
[youtube link=”https://youtu.be/wCfClc8ssOU” width=”590″ height=”315″]
Vloggerul Unbox Therapy a vrut să vadă cum arată în realitate acest gadget şi a publicat pe YouTube momentul în care deschide cutia şi testează telefonul.

Carcasa telefonului este din fibră de carbon şi aur. Solarin funcţionează cu un procesor Qualcomm Snapdragon 810 de 2GHz şi promite o conexiune Wi-Fi mult mai bună decât alte telefoane, scrie Times of India.

Acest smartphone de lux are o cameră principală de 23,8 megapixeli, cu autofocus laser şi blitz în patru tonuri. Camera frontală are 8 megapixeli, blitz şi stabilizare electrică a imaginii.

Telefonul are ecran rezistent Gorilla Glass 4 cu IPS şi rezoluţie 2K şi diagonală de 5,5 inch. Sistemul de operare este Android 5,1.
2
Dimensiunile acestui gadget extravagant sunt: 78 mm lăţime, 159,8 mm lungime şi 11,1 mm grosime, iar greutatea este de 250 grame.

Bateria este foarte performantă – 4.000mAh, care asigură 31 de ore de conversaţie şi aproape 2 săptămâni în stand-by. Memoria RAM este de 4GB, iar spaţiul de stocare maxim 128GB.

Solarin este rezistent la praf şi la apă şi poate fi comandat în patru variante de culoare.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...