Probleme pentru Carla’s Dreams la primul concert din 2017; De ce au cântat și în rusă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Membrii formației Carla’s Dreams s-au văzut nevoiți, din cauza temperaturii scăzute – minus 12 grade Celsius -, să înceapă cu o întârziere de câteva minute concertul programat de Revelion la Sibiu, după ce au avut probleme la cablurile de sonorizare, după cum a explicat solistul trupei.

După ce și-au cerut scuze fanilor, cei de la Carla’s Dreams le-au oferit miilor de petrecăreți din centrul Sibiului un concert prelungit, recompensându-i astfel pentru așteptare.

Solistul de la Carla’s Dreams a ținut să transmită câteva mesaje de Anul Nou, printre care și unul dedicat României, după ce a cântat o piesă în limba rusă.

„Am vrut să cântăm piesa asta în limba rusă în Sibiu, în România, pentru a demonstra încă o dată că România a trecut în 2017 și României nu îi pasă de chestii preconcepute, ci doar de artă și adevăr”, a spus acesta.

Formația din Republica Moldova a revenit la Sibiu, după ce în septembrie, pe aceeași scenă, a obținut cele mai multe premii la Gala Media Music Awards. În septembrie 2016, Carla’s Dreams a reușit să obțină premiul pentru Cel mai bun grup, Cel mai dorit artist, patru premii pentru hit-ul „Te rog” (Cel mai bun cântec, Cel mai bun videoclip, Premiul Media Forest, Hitul iernii) și premiul Best Youtube pentru piesa „Sub pielea mea”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...