(VIDEO) Sidney a intrat în 2017 cu un foc de artificii spectaculos

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Peste 1,5 milioane de oameni au asistat la spectacolul pirotehnic de la miezul nopții în portul din Sydney, unde zeci de mii de artificii au umplut cerul nopții pentru a celebra trecerea în 2017.

Potrivit Daily Mirror, organizatorii au promis cele mai spectaculoase focuri de artificii din istorie și cu siguranță nu i-au dezamăgit nici pe cei prezenți și nici sutele de milioane de oameni care au urmărit evenimentul pe internet.

Cu câteva ore înainte de miezul nopții, sutele de mii de persoane prezente au aclamat în portul din Sydney în momentul în care artificii violete au fost lansate spre cer în sunetele melodiei lui Prince „Purple Rain”, un omagiu adus superstarului care a murit în 2016. Un alt artist care a murit în 2016 și a fost omagiat cu acest prilej este David Bowie, care a locuit zece ani la Sydney.

De asemenea, a existat un moment dedicat lui Willy Wonka, în memoria actorului Gene Wilder care l-a interpretat pe îndrăgitul personaj în „Willy Wonka & the Chocolate Factory”.

Mai mult, o„”ploaie mov” de artificii a acoperit la un moment dat metropola australiană în amintirea lui Prince şi a hit-ului său ”Purple Rain”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...