(VIDEO) Pregătiri de Revelion la New York: Spectacolul grandios din Times Square, organizat în cele mai mici detalii

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Ne mai desparte doar o zi până la Revelion, iar marile oraşe ale lumii se pregătesc să întâmpine Noul An aşa cum se cuvine. La New York, în Times Square, unde este organizata una dintre cele mai faimoase petreceri de pe mapamond, se fac ultimele pregătiri, informază Euronews.

Spectacolul grandios din Times Square trebuie pregătit în cele mai mici detalii. La ultimele repetiţii a avut loc inclusiv un test pentru confetti, întrucât organizatorii au vrut să se asigure că milioanele de hârtiuţe colorate vor pluti, graţios, indiferent de cum va fi vremea.

O altă atracţie nelipsită de la petrecere va fi bila din cristal care va fi coborâtă în mod tradiţional la trecerea dintre ani. Aceasta a fost instalată şi este gata pentru momentul ei de glorie.

Atât localnicii, cât şi turişti aşteaptă cu nerăbdare sărbătoarea din Times Square şi sunt siguri că evenimentul va fi unul de neuitat.

Organizatorii îi asigură pe cei care vor lua parte la petrecere că măsurile de securitate sunt la cel mai înalt nivel. Zona va fi împânzită de poliţişti, iar căile de acces vor fi blocate de camioane de gunoi încărcate cu saci de nisip.

Este o măsură de protecţie luată şi la parada de Ziua Recunoştinţei. Ea are drept scop prevenirea unor eventuale atacuri cu camioane conduse în mod deliberat în mulţime, scrie b1.ro.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...